Tilbakemeldinger fra kunder og kandidater

Kunde: Øyvind Berntsen, styreleder Norengros Gustav Pedersen, styreleder/eier i NorSap og tidligere leder/eier for Mandals
«Jeg har i flere selskaper og gjennom mange år hatt en kundeforhold med Mentor Partner og Trond Sørensen, og det har fungert svært bra.  Vi har hatt grundige ansettelsesprosesser der vi har samarbeidet godt om å finne de beste kandidatene.  Mentor Partner er enkle å samarbeide med og utmerker seg med å være strukturerte og ryddige kombinert med godt humør.»

Kunde: Kåre Fritzman, styreleder/eier og Jørund Løland, styremedlem/eier i Agderbygg:
«Vi valgte å bruke Mentor Partner da vi skulle ansette en ny daglig leder til Agderbygg, og det er vi glade for at vi gjorde. Dette er en svært viktig stilling for oss, og vi hadde aldri klart å finne så mange gode og relevante kandidater til stillingen som de klarte. Vi synes prosessen var profesjonell, og er svært godt fornøyd med både gjennomføringen og resultatet. Vi anbefaler dem gjerne videre til andre!»

Kunde: Kenneth Engedal, Adm. banksjef i Spareskillingsbanken: 
«Vi opplever at Mentor Partner viser stor evne til å sette seg inn i våre behov. Gjennom gode prosesser har rådgiverne i Mentor Partner bidratt til anskaffelse av riktig kompetanse og riktige personer til vår organisasjon. Vi opplever at Mentor Partner bryr seg om oss og er opptatt av at vi skal lykkes».

Kunde: Pål Espen Jensen, Teamleder Prosjekt Oslo i Nettpartner:
«Mentor Partner har vært en nyttig og god samarbeidspartner for Nettpartner gjennom mange år, og har rekruttert mer enn 150 montører, koordinatorer og prosjektledere til oss på mange av våre lokasjoner rundt i Norge. Mentor Partner vet hva vi trenger og er lette å samarbeide med.  De følger opp som de skal, og er ryddige på alle måter».

Kunde: John Helge Austgulen, Supply Chain and Plant Director i Voss of Norway:
«Mentor Partner har i 5 år vært en strategisk viktig partner for oss. De har bistått oss i søk og rekruttering av mange veldig gode kandidater på alle nivåer i organisasjonen, mest på leder- og spesialistnivå. Det er ingen tvil om at disse ansettelsene har bidratt meget godt til at vi har klart den kraftige veksten og positive utviklingen Voss er inne i».

Kandidat: Per Steinar Karlsen, har vært utleid som senior prosjektleder:
«Hvis du skal jobbe med prosjekt, prosjektledelse og byggeledelse i Kristiansandsregionen, så er Mentor Partner det mest profesjonelle selskapet vi har her. De har tett oppfølging på sine konsulenter, og veldig ryddige på lønnssystem, timelistesystem, pensjon og reiseforsikring. Jeg vil med dette gi mine beste referanser til Mentor Partner».

Kandidat: Jan Tore Våle, har vært utleid som senior prosjektleder:
«Hos Mentor Partner opplevde jeg fullt fokus på min henvendelse fra første stund. Opplever en ryddig og seriøs oppfølging.»

Kandidat: Egil Nilsen (59), prosjektleder, som fikk vår bistand ifm jobbsøking:
«Jeg er strålende fornøyd med den hjelpen jeg har fått og tar dette med meg videre. Min nye jobb kom gjennom min profil på LinkedIn, så da hadde jeg ikke gått ut på dato ennå likevel! Takk for hyggelig bekjentskap og god hjelp.»