Tilbakemeldinger fra kunder og kandidater

HR Ledelse:

«Trond Sørensen fra Mentor Partner har i ett år vært innleid som HR-Manager i REC Solar Norway AS i 80 % stilling, med HR-ansvar for våre to fabrikker. Hovedoppgaven har vært organisasjonsutvikling, rekruttering, on – og offboarding, samt to store nedbemanningsprosesser, inklusive aktiviteter og kurs for å hjelpe oppsagte videre.  Bedriften har i perioden vært gjennom permitteringer, masseoppsigelse, oppstart av ny produksjon og endelig avvikling av virksomheten i Norge. Totalt har ca. 180 ansatte mistet jobben.  Trond er en lagspiller med godt humør som tar initiativ og ansvar og er opptatt av rettferdighet. Han er dedikert til oppgaven, selvgående, ryddig, metodisk og lojal. Trond har levert over forventning og til bedriftens beste, han er godt likt og høyt respektert, og anbefales på det sterkeste!»

Rune Almaas, Plant Manager, REC Solar Norway AS

Rekruttering:

«Mentor Partner er en strategisk viktig partner for oss og Foss fabrikker, og har vært det tidligere i Voss of Norway. De har bistått oss i søk og rekruttering av mange veldig gode kandidater på alle nivåer i organisasjonen, mest på leder- og spesialistnivå. Det er ingen tvil om at disse ansettelsene har bidratt meget godt til at vi har klart den kraftige veksten vi har jobbet mot i begge selskapene».

John Helge Austgulen, Daglig leder Foss Fabrikker, tidligere fabrikksjef for Voss of Norway

«Vi opplever at Mentor Partner viser stor evne til å sette seg inn i våre behov. Gjennom gode prosesser har rådgiverne i Mentor Partner bidratt til anskaffelse av riktig kompetanse og riktige personer til vår organisasjon. Vi opplever at Mentor Partner bryr seg om oss og er opptatt av at vi skal lykkes».

Kenneth Engedal, Administrerende banksjef i Spareskillingsbanken

«Da vårt firma skulle finne en ny og faglig kompetent daglig leder, forstod vi at vi hadde behov for profesjonell hjelp. Vi fikk anbefalt Mentor Partner AS og Trond Sørensen, som fra første øyeblikk gikk inn i prosessen i et aktivt samarbeid med oss. I løpet av kort tid kunne han presentere flere gode og aktuelle kandidater, som vi nok aldri hadde funnet frem til på egen hånd. Videre ledet han vår prosess med å velge den rette kandidaten på en måte som ivaretok både våre interesser og hensynet til de involverte kandidater. Vi er svært takknemlige for den gode hjelpen vi fikk.  Varme, medmenneskelighet og fremfor alt profesjonalitet, er stikkord vi sitter igjen med, når vi skal beskrive Trond Sørensen og Mentor Partner AS».

Erik Østrådal, deleier og styreleder Basis Arkitekter

«Vår nye spesialist på test av software er helt topp. Kunne ikke fått inn en bedre ansatt!»

Mail fra Katarina Kjelland, Development manager i Telia

Mentor Partner har vært en samarbeidspartner for Nettpartner gjennom flere år, og har rekruttert montører, koordinatorer og prosjektledere til selskapets avdelinger rundt i Norge. De siste fire årene har vi formalisert dette gjennom  en rammeavtale, som har resultert i betydelige leveranser.  Avtalen har fungert godt og er nå fornyet.  Undertegnede stiller gjerne som referanse.

Håkon Rubach-Skar, Leder Innkjøp og Kontrakt  i Nettpartner AS

«Jeg har i flere selskaper og gjennom mange år hatt en kundeforhold med Mentor Partner og Trond Sørensen, og det har fungert svært bra.  Vi har hatt grundige ansettelsesprosesser der vi har samarbeidet godt om å finne de beste kandidatene.  Mentor Partner er enkle å samarbeide med og utmerker seg med å være strukturerte og ryddige kombinert med godt humør.»

Øyvind Berntsen, styreleder Norengros Gustav Pedersen, og eier i NorSap og tidl. Mandals

«Vi valgte å bruke Mentor Partner da vi skulle ansette en ny daglig leder til Agderbygg, og det er vi glade for at vi gjorde. Dette er en svært viktig stilling for oss, og vi hadde aldri klart å finne så mange gode og relevante kandidater til stillingen som de klarte. Vi synes prosessen var profesjonell, og er svært godt fornøyd med både gjennomføringen og resultatet. Vi anbefaler dem gjerne videre til andre!»

Kåre Fritzman og Jørund Løland, eiere i Agderbygg 

«Vi har benyttet Mentorpartner i flere av våre ansettelsesprosesser og har bare gode erfaringer å vise til. Det vi setter mest pris på, er grundighet, profesjonalisme, gode innspill og veiledning, samt evnen til å sette seg inn i våre behov. At Trond i tillegg er en hyggelig og omgjengelig person, bidrar ytterligere til vår tilfredshet.»

Kenneth Amodei, Head of IT&Billing i Phonero

Utleie av konsulenter:

«Hvis du skal jobbe med prosjekt, prosjektledelse og byggeledelse i Kristiansandsregionen, så er Mentor Partner det mest profesjonelle selskapet vi har her. De har tett oppfølging på sine konsulenter, og veldig ryddige på lønnssystem, timelistesystem, pensjon og reiseforsikring. Jeg vil med dette gi mine beste referanser til Mentor Partner».

Per Steinar Karlsen, utleid senior prosjektleder

«Hos Mentor Partner opplevde jeg fullt fokus på min henvendelse fra første stund. Opplever en ryddig og seriøs oppfølging.»

Jan Tore Våle, utleid senior prosjektleder

Bistand ved nedbemanning:

«Jeg er strålende fornøyd med den hjelpen jeg har fått og tar dette med meg videre. Min nye jobb kom gjennom min profil på LinkedIn, så da hadde jeg ikke gått ut på dato ennå likevel! Takk for hyggelig bekjentskap og god hjelp.»

Mail fra Egil Nilsen, deltaker på vårt karriereprogram

«Å velge Mentor Partner til å hjelpe med å finne ny jobb har jeg ikke angret på.  Jeg fikk masse ny innsikt jeg aldri hadde tenkt på selv og hjelp til min helt konkrete situasjon. Med den kunnskapen og litt egeninnsats løste det seg. I et møte med Trond booket han et intervju for meg.  To timer senere har jeg vært på intervjuet og fått jobb.  Jeg kunne ikke hatt det bedre. «

Mathias Kastet, deltaker på vårt karriereprogram