Registrer/endre CV

Takk for at du er interessert i å registrere/oppdatere din CV hos Mentor Partner!

For at vi kan bistå deg i å finne jobb, må du enten søke en konkret stilling via oss eller registrere din CV.

WebCruiter-systemet vi bruker gir deg muligheten til å registrere deg enkelt på tre måter.

  • Importer din CV fra andre formater (f.eks LinkedIn eller finn.no)
  • Har du registrert en CV i Webcruiter hos noen andre allerede, kan du kopiere denne og gjøre den synlig for oss.
  • Du kan også registrere din CV manuelt i vår base.

Vi anbefaler å gjøre en grundig jobb når du registrerer din CV; det kan være godt investert tid for å få den responsen du ønsker. Du kan eventuelt også laste opp vedlegg som kan trigge interesse hos en arbeidsgiver. (F.eks gode attester og vitnemål). Se våre tips til CV og søknad under her.

 Registrer/endre CV

Tips til CV og søknad

Tips til CV:
Invester tid i å få en utfyllende CV i vår base. De som leser din CV kan ikke gjette seg til hva du har gjort og kan – det må faktisk stå der.

Skrivefeil og slurvefeil er ikke nødvendige i CV eller søknad: Les korrektur.

Få med all din kompetanse, som utdanning, arbeidserfaring, relevante verv, frivillig innsats, språk, kurs og prosjekter. Det er mer enn bare utdanning og jobberfaring som utgjør din samlede kompetanse.

Vektlegg grundige beskrivelser av dine arbeidserfaringer. Få med hvilke oppgaver du har hatt, omfang, ansvar og hvilke resultater du har oppnådd eller hva du har bidratt til. Arbeidsgivere ønsker seg ansatte som kan utføre oppgavene de beskriver, og da blir det viktig å få frem på CVen hva du har gjort som tilsvarer – eller kan være relevant – for det du vil jobbe med i fremtiden.

En del stillinger vi jobber med blir ikke utlyst, og da leter vi aktivt i vår CV-base. Din registrerte CV er vårt verktøy for å kommunisere med deg og finne deg når vi trenger deg. I CV-basen kan vi søke på forskjellige kriterier, og jo grundigere du har registrert din CV, jo enklere blir det for oss å finne kompetansen din.

Tips til søknad:
Målet med søknaden er å komme til intervju. Vi anbefaler at du i søknaden får frem det ved deg og din kompetanse som er relevant for virksomheten du søker jobb i, slik det etterspørres i annonsen – formulert på en kort og konsis måte. Sil bort irrelevant informasjon og vær konkret.

Mens CVen din skuer bakover og presenterer din samlede kompetanse, bør søknaden skue fremover: få frem hva du kan bidra med i stillingen og virksomheten. Unngå at søknaden bare blir en oppsummering av CVens arbeidserfaring.

Når du viser til tidligere erfaring i søknaden, få frem det du har jobbet med og oppnådd – og særlig hvordan dette er relevant i den nye jobben du søker på. Ha fokus på det arbeidsgiveren spør etter og har behov for: les annonsen grundig.

Få med motivasjonen din for jobben og virksomheten. Arbeidsgivere ønsker seg motiverte medarbeidere som kan trives med oppgavene over tid, og kan passe inn i jobben og miljøet.

Ta med din personlige egnethet og karakteristiske egenskaper, og få frem hvorfor nettopp du passer til akkurat denne stillingen og virksomheten.

Velkommen som jobbsøkerkandidat hos Mentor Partner!